We organiseren dit jaar opnieuw een festival!

We hebben het laatste anderhalve jaar rondgekeken in de internationale improvisatietheaterwereld wat andere gezelschappen tegenwoordig doen. We hebben drie groepen gevonden die een heel toffe en unieke vorm van improvisatietheater spelen. In maart halen we hen naar Leuven om hun format te komen spelen bij ons.

Er zijn elke avond twee voorstellingen: een van een bezoekend gezelschap en een van een gelegenheidsgezelschap samengesteld uit spelers van de verschillende gezelschappen van het festival en ToutCourt.

En met zoveel internationale docenten in het land organiseren we uiteraard workshops, workshops, workshops. Vier dagen lang.

Binnenkort vind je alle info op www.improovelicious.be

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *