10e editie Festival Improovelicious

Inspinazie organiseert in maart-april 2020 voor de tiende keer haar internationaal festival Improovelicious. Een feesteditie dus, met gasten uit Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Australië, Nederland en Israël. Het komende ToutCourt-seizoen staat dan ook helemaal in het teken van deze speciale editie. De spelersgroep van het festival (Marc Breban, Elke Janssen, Nathalie Van Rentherghem, Charlotte De Metsenaere, Eva Van Eynde en Frank De Block) ontwikkelt een nieuw format. Een geheel nieuw concept dat we in de maanden voorafgaand al willen presenteren aan jullie. We zijn het nog volop aan het bedenken en het repeteren maar van zodra er meer nieuws over is, vind je het hier op onze site.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *